Editorial PSC - Viure Vallirana 81

Dijous, 16 de desembre de 2021 a les 10:50

EL NOU PAVELLÓ POLIESPORTIU AL SERVEI DE TOTHOM

El passat 4 de desembre i després de tres dies de portes obertes es va inaugurar el Nou Pavelló Poliesportiu de la Barquera, un equipament esportiu de primer nivell, molt necessari per Vallirana i els nostres esportistes i entitats.

El nou Pavelló permetrà als esports de pista locals fer el salt qualitatiu que tant mereixem els esportistes. Vallirana ara té un Pavelló quàdruple amb un espai per la gimnàstica, que serà un model a seguir per molts municipis per la seva versatilitat i polivalència on conviuran cooperant entre ells tant els esports d’equip, com els individuals.

El pavelló acull diàriament diari infinitat d’entrenaments, partits i competicions de diferents modalitats esportives on els esportistes valliranencs evolucionen, treballen i lluiten per aconseguir els millor resultats.

Un pavelló que té altres possibilitats, com la celebració d’espectacles com s`ha pogut veure a la Festa Major, la realització de reunions de diferents variants (formacions, assemblees, d’entitats, presentacions) i que volem que sigui un punt de la vida social i associativa de Vallirana.

Voldria aprofitar per parlar de l’aprovació del Pressupost Municipal 2022, uns contes que volen consolidar un escut social perquè cap família es quedi enrere i a la vegada activar i promoure l’ocupació.

Un pressupost amb el suport de Vallirana Ets Tu a qui volem públicament la predisposició per arribar acords i les propostes presentades que van totes en la línia de fer que la futura Vallirana sigui millor.

Nosaltres continuarem amb la política de diàleg i consens amb els diferents grups, per escoltar-los i si cal incorporar les seves propostes.

Volem una Vallirana on la cooperació i el consens de tots permeti que el nostre municipi avanci posant especial interès en la millora de la vida dels nostres veïns i veïnes perquè

VALLIRANA ENS UNEIX

Darrera actualització: 16.12.2021 | 12:43