Editorial PSC - Viure Vallirana 82

Divendres, 11 de març de 2022 a les 10:15

VALLIRANA MUNICIPI SOSTENIBLE

El socialistes de Vallirana, amb la cooperació dels ciutadans, comerç i empreses estem bolcats a fer un municipi més sostenible i a millorar el nostre entorn natural, així com a la lluita contra el canvi climàtic.

Vallirana es un referent amb la instal·lació de plaques solars, gràcies a les polítiques encaminades a fer un municipi més sostenible impulsades per l’alcaldessa Eva Martínez i el seu equip de govern, els valliranencs gaudeixen d’ una bonificació del seu 30 % de l’IBI (Impost de Bens Immobles) durant 10 anys, així com del 95 % de l’impost d’obres per la instal·lació i la simplificació dels tràmits administratius, fet que ha provocat que molts vilatans hagin instal·lat plaques solars fotovoltaiques situant Vallirana com un dels municipis de Catalunya amb més plaques solars.

Per tal de continuar amb aquet impuls, el 19 de març se celebrarà l’edició 2022 de la Fira Vallirana Natura, en aquesta ocasió sota el títol Energia solar i habitatge sostenible. La fira acollirà expositors, xerrades, exposicions... relacionades amb les alternatives per a assolir un habitatge sostenible, també incidint en l’estalvi del consum d’aigua. Una fira pensada per millorar el Medi Ambient i alhora fer-ho estalviant diners.

També s’inclouran diverses activitats familiars i infantils en forma de jocs i espectacle, també destinats a donar a conèixer les alternatives de l’energia verda. Cal remarcar també que el Pressupost Municipal 2022 recull inversions en punts de recàrrega per vehicles elèctrics i en la instal·lació de plaques solars als edificis municipals, així com un fort impuls amb el Pla director de la Xarxa de subministrament d’aigua.

Vull manifestar la nostra posició a favor de la Pau i exigir el cessament immediat de l’atac contra el poble ucraïnès.

Volem una Vallirana cada cop més sostenible amb l’ajut de tothom, una Vallirana per la Pau i Solidària perquè

VALLIRANA ENS UNEIX

Darrera actualització: 11.03.2022 | 10:16