Editorial Vallirana ets Tu - Viure Vallirana 83

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 10:35

POSEM LLUM A LA FOSCOR?

Un cop posada en marxa la variant de Vallirana, estem gaudint de una nova realitat que fins ara no hem viscut, hem deixat de ser una travessera de la N-340, i l’objectiu és aconseguir l’anhelat carrer Major.

Amb la nova ordenació del carrer Major, s’ha guanyat en espais per aparcar vehicles i accedir al comerç local.

Tot i aquesta nova ordenació encara és insuficient. Falten arbres, sobren semàfors i l’enllumenat segueix recordant-nos encara el que vam ser i del que desitgem passar pàgina, una travessera, una travessera amb els llums ben amunt on l’objectiu principal es il·luminar el trànsit i no els vianants, una travessera que divideix el poble de la mateixa manera que en altres pobles ho fan les vies del tren o les rieres.

El carrer Major necessita una bona il·luminació, que el trànsit de vehicles i persones sigui segur i que cal dotar d’un bon entorn al nostre comerç per tal de reactivar-lo i fomentar el comerç local.

I això ho hem aconseguit la gent de Vallirana ets tu, amb només dos regidors. En el ple d’aquest mes de maig, Vallirana encara té moltes mancances, i cal treballar i treballar fort per tal de tenir la Vallirana que ens mereixem. És evident que encara queden moltes més coses per millorar, i no només al centre del poble, les nostres urbanitzacions se senten deixades, brutes i abandonades, i on  tenim voreres inexistents, clots enmig del carrer....

Però no patiu, queda un any per a les eleccions i ara començarem a veure cartells d’obres i millores per tot arreu, llàstima que no tinguem eleccions tots els anys, així potser estaríem més ben atesos. És una llàstima, però a la vegada es una realitat: tot encaixa.

#DespertaVallirana

Darrera actualització: 10.06.2022 | 10:35