Biblioteca

Josep M. López-Picó

Avís: la Biblioteca romandrà tancada durant el mes de juliol  2021

La Biblioteca Josep Maria López Picó és l’equipament de referència en la promoció de la lectura, dins la xarxa de recursos culturals municipals. Ofereix, a partir d'un tracte personalitzat i de qualitat, l’accés gratuït a la informació, fomenta l’aprenentatge permanent i el plaer de la lectura i conserva i difon la cultura local. Esdevé, a més, un espai de ciutadania que treballa amb altres agents culturals i socials per a la cohesió social de tots els ciutadans de Vallirana per tal que disposin de les eines necessàries per al seu desenvolupament personal, professional i intel·lectual.

La biblioteca forma part de la XBM de la Diputació de Barcelona i per tant, disposa dels serveis habituals: informació, préstec, internet gratuït, wifi, préstec de tauletes, impressora i escàner, accés a bases de dades, a programari informàtic... i a més es realitzen activitats de foment a la cultura: exposicions, presentacions de llibres, cursos, clubs de lectura, tallers, sessions de contes, xerrades...
Els seus documents estan ordenats per centres d'interès (temàtiques) i hi ha dues àrees diferenciades:

  • Adults
  • Infantil

A cadascuna podreu trobar llibres de ficció, coneixement, revistes i pel·lícules. També disposa d’un pati exterior, que té la mateixa normativa de la biblioteca i on podreu llegir còmodament.
El servei de préstec és gratuït i el carnet és vàlid per a totes les biblioteques de la Xarxa. Per fer-se el carnet només cal el DNI/NIE o Passaport.
Els menors de 14 anys necessiten una autorització dels pares o tutors que han de signar electrònicament a la biblioteca.

Actualment, l'equip de la biblioteca el formen:

  • 2 Tècniques auxiliars de biblioteca 
  • 1 Bibliotecària-directora 

Aquest personal està al vostre servei i l’hi podeu adreçar les vostres consultes o suggeriments.

Biblioteca Josep M. López-Picó

carrer Bon Retir 6-8 - 08759 Vallirana - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Eva Cañadas
Telèfon:936831365
Adreça electrònica: b.vallirana.jmlp@diba.cat
Horari:  
Horari: totes les tardes de 15.30 h a 20 h, excepte dijous pel matí de 9.30 h a 14 h.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 01.07.2021 | 10:47