Continua augmentant el nombre de positius per Covid

Dilluns, 12 de juliol de 2021 a les 12:15

Dels 99 de divendres, s’ha passat als 131 d’avui, a l’ABS Vallirana-Cervelló

A l’espera que el Procicat informi de noves mesures de control de la pandèmia, cal seguir molt estrictament les recomanacions i mesures actuals. L’aparició de la variant Delta, entre altres aspectes, ha disparat greument el nombre d’infectats per la Covid. Així en el cas de l’ABS de Vallirana i Cervelló, s’ha passat en dos dies dels 99 de divendres als 131 d’aquest matí.

Pel que fa a grups confinats, continua havent-hi un a l’EBM Barrufets, però que es desconfinarà demà.

El sistema de vacunació per franges d’edat, fa que els principals positius es donin en la població més jove que és la que encara no està vacunada. Això fa que la gran càrrega dels nous positius recaigui sobretot a l’Atenció Primària, tot i que també es comença a detectar un increment d’hospitalitzacions i d’ingrés a UCI.

Cal recordar que el fet d’estar vacunat no protegeix al 100% i per tant que es continua estant exposat al virus, si bé amb afectacions més lleus.

Continua obert el període de sol·licitud de la vacunació per al col·lectiu de persones nascudes entre els anys 2005 i 1992. Adjuntem l'enllaç per demanar cita per a la vacunació. Cita Prèvia (gencat.cat)

Dades de la vacunació

A Vallirana ja 8.496 persones ha rebut la primera dosi de la vacuna, fet que representa el 57,6%, i d’aquestes, 5.855 persones ja han rebut també la segona dosi, és a dir, el 39,7% de la població.

Tan aviat com el Govern de la Generalitat faci públiques noves mesures, n’informarem.

Però sobretot no afluixem i recordem:

Mascareta + distància + higiene de mans + ventilació

Darrera actualització: 12.07.2021 | 12:16