La Junta de Govern aprova la compra de 50 dispositius per a les escoles

Divendres, 24 d'abril de 2020 a les 13:45

Es distribuiran a les famílies més vulnerables i que no disposen de dispositius perquè els alumnes puguin accedir des de casa als recursos educatius de l’escola

 

L’Ajuntament de Vallirana va aprovar ahir a través de la Junta de Govern local la compra de 50 dispositius electrònics, fruit d’un conveni amb la Fundació Josep Botet. Uns ordinadors que es distribuiran a les famílies més vulnerables del municipi i que no disposen de dispositius perquè els alumnes puguin accedir des de casa als recursos educatius de l’escola.

Malgrat que la competència en educació recau en la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Vallirana vol fer front aquesta bretxa digital i farà entrega d’aquest material a les escoles de Vallirana, que han estat les encarregades de detectar les necessitats de l’alumnat i s’han coordinat amb els serveis socials municipals.

El lliurament dels dispositius està pensat pels alumnes des de P3 i a segon de batxillerat, prioritzant els alumnes amb canvis d’etapa, com els de sisè, quart de l’ESO i segon de batxillerat.

Des de l’Ajuntament agraeix a la Fundació Josep Botet la seva aportació econòmica, i la seva disposició per col·laborar amb l’administració local durant tot el procés.

Darrera actualització: 27.04.2020 | 09:22