Dissabte 2, ampliació de les sortides al carrer

Divendres, 1 de maig de 2020 a les 21:45

Es podrà sortir a passejar i fer esport en diferents franges horàries

Dissabte 2 de maig, es fa efectiva l’ordre ministerial publicada al BOE (us l’adjuntem) per la qual s’amplien els casos en els quals es pot sortir al carrer dins l’Estat d’Alarma per la COVID-19 encara vigent. Aquestes sortides es podran fer per passejar o fer esport en diferents franges horàries en funció del col·lectiu.

En concret:

  • Els infants menors de 14 anys podran sortir de les 12 a les 19 h en les condicions que ja es van establir la setmana passada.
  • La resta de joves, adolescents i també els adults fins als 70 anys podran sortir a passejar o fer esport en dues franges horàries de 6 a 10 h i de 20 a 23 h.
  • Les persones majors de 70 anys i les persones dependents ho podran fer també en dues franges de 10 a 12 h i de 19 a 20 h.

En el cas que es surti a practicar esport s’ha de fer de forma individual sense límit de temps (dins la franja horària establerta) i sense límit de distància però en cap cas es pot sortir del  municipi.

En tots els casos cal mantenir les normes de seguretat com són mantenir la distància mínima de 2 metres, no reunir-se amb més gent, i s’aconsella l’ús de mascareta.

Podeu consultar tots aquests detalls a l’ordre ministerial publicada al BOE

Darrera actualització: 05.05.2020 | 10:06