El CEM Vallirana fa una donació de 1400 peücs a hospitals

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 08:30

També ofereix solucions als abonats sobre el pagament dels rebuts corresponents als mesos de març i abril

El CEM Vallirana col•labora en la campanya de donacions de material, productes i serveis sanitaris que ha posat en marxa la Generalitat de Catalunya i fa una donació de 1400 peücs que tenien disponibles a les instal·lacions de la piscina coberta. Un material que es destinarà a hospitals d'arreu de Catalunya.

Paral·lelament, i davant la situació de tancament al públic de les instal·lacions, el CEM també s'ha posat en contacte amb els socis i abonats oferint tres propostes sobre el pagament dels rebuts corresponents al mes de març i abril: pagar la quota amb compensacions futures en serveis, pagar la quota sense compensacions o no pagar la quota.

D'altra banda, la regidoria d'esports informa que enguany no es podrà realitzar la tradicional Cursa Solidària de les escoles, tenint en compte que encara no hi ha data concreta per a la tornada a l'escola i que, quan s’obrin de nou, els alumnes hauran d'aprofitar per avançar en aspectes curriculars.

L'Ajuntament de Vallirana, que ha gestionat la donació del CEM amb la Generalitat, agraeix la seva aportació davant la situació sanitària actual.

Darrera actualització: 25.03.2020 | 10:33