Comerç i entitats solidàries (Coronavirus)

Divendres, 20 de març de 2020 a les 19:00

Diverses empreses i establiments col·laboren amb l’Ajuntament per fer front a les necessitats que es puguin derivar d’aquesta situació de crisi sanitària

L’Ajuntament de Vallirana agraeix l’esforç del teixit comercial del municipi que, de manera solidària, està col·laborant activament amb el consistori per fer front a les necessitats que es puguin derivar d’aquesta situació de crisi sanitària.

Elaboració de mascaretes

L’empresa de fabricació de roba esportiva de Vallirana, Gimartex, i l’acadèmia de confecció i moda, Modemontse, estan elaborant mascaretes sanitàries. Fins al moment han produït 130 unitats, que Protecció Civil està repartint entre els comerços que romanen oberts per oferir a la ciutadania els productes de primera necessitat i entre els treballadors/es de l’Ajuntament que garanteixen els serveis essencials. Per la seva part, la tintoreria Bugaderia de La Vall és l’encarregada de rentar les mascaretes, abans del seu repartiment.

Material sanitari

L’empresa Dicograf de Vallirana, especialitzada en el subministrament i distribució d’articles a diversos sectors, entre ells el sanitari, ha facilitat a l’Ajuntament material de prevenció, com guants i gel antisèptic, que es destinarà al personal de l’Ajuntament i a la Policia Local.

Suport psicològic

L’empresa Rosa Martí Equilibrio Salud y Bienestar ofereix consultes i acompanyament psicològic gratuït referent a la situació actual a les persones que ho necessitin. Es pot contactar per whatsapp a través del telèfon 633 892 151 o a través del correu electrònic inforosamarti@gmail.com

Tallers de reparació de vehicles

Talleres Maldonado i Vallirana Automoció s’han posat a disposició de l’Ajuntament en el cas que algun vehicle de la Policia Local, Protecció Civil o dels serveis municipals pugui necessitar una reparació.

Impressió 3D

Un veí de Vallirana, en col·laboració amb ciutadans de Cervelló i Molins de Rei, està realitzant peces demandades per diferents hospitals i centres sanitaris de la zona de BCN-Baix Llobregat. Si algú disposa d’una impressora 3d a casa i vol col·laborar, ha d’enviar un email a david@fabcafe.com indicant el model d’impressora i el seu contacte.

L’Ajuntament agraeix la cooperació del comerç local i de les entitats voluntàries del municipi, en aquests moments difícils.

Darrera actualització: 25.03.2020 | 09:59