Vallirana participa al El Baix és cultura

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 10:15

El primer festival comarcal on line amb un centenar d'actuacions en directe

 

Se celebrarà els dies 8,9 i 10 de maig de manera simultània en 20 pobles i ciutats del Baix Llobregat a través de la xarxa social Instagram

Un total 20 ajuntaments del Baix Llobregat organitzen conjuntament el primer festival on line d'àmbit comarcal, que rep el nom de El Baix és cultura. Es tracta d’una iniciativa que vol posar en valor el talent cultural de la comarca, donant suport als i les artistes locals a través d'un projecte comú que els obri també noves finestres més ellà del seu municipi, en un moment on el sector cultural està especial­ment colpejat per la crisi sanitària de la COVID-19.

El Baix és cultura aplegarà més de 100 activitats culturals en directe, a través de quatre canals d'Instagram i amb els artistes actuant des de casa seva. Hi haurà música, dança, circ, cuina, conta contes, ball, sessions de DJ, monòlegs, teatre i moltes activitats més.

Per facilitar el seguiment de les activitats programades, els ajuntaments partici­pants han dividit la comarca en quatre zones geogràfiques, amb un canal específic per a cadascuna d'elles. En el cas de Vallirana, es troba en el canal elbaixescultura_zonacentre, juntament amb Molins de Rei, Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Pallejà i Sant Feliu de Llobregat.

Les activitats de Vallirana seran el divendres, 8 de maig, i que es comptarà amb les següents actuacions:

17 h - Olga Garcia Beneyte/Antonio i Aitana Garcia (poesia)

19 h - Vicky de Prada – Tutú estudi de dansa (dansa)

22 h - Esther Vila, J. I Ferrer i Laia Ferrer – Trio Descordes (trio de corda clàssica)

23 h - Laia Ferrer (Cançó de jazz, pop..)

Podeu consutar la programació als diferents canals d'INSTAGRAM

elbaixescultura_zonanord

elbaixescultura_zonacentre

elbaixescultura_zonafontsanta

elbaixescultura_zonadelta

Darrera actualització: 06.05.2020 | 11:40