Èxit de participació a la 4a Duatló de Muntanya de Vallirana

Divendres, 23 de gener de 2009 a les 00:00
Immersa al programa de la Festa Major de Sant Sebastià, el matí de
diumenge 18 es va celebrar la 4a Duatló de Muntanya de Vallirana,
organitzada pel Club Triatló de Vallirana i la Regidoria d'Esports. La competició, que per tercer any consecutiu era una prova puntuable per al circuit català de Duatló de Muntanya, va ser tot un èxit de participació i va arribar a les 130 inscripcions.

El Parc Central va ser el punt de sortida i arribada de la cursa, que va tenir un recorregut total de 30 quilòmetres. La prova estava dividida en tres trams, els primers 8 quilòmetres van ser a peu, els 20 següents amb
bicicleta i els darrers 2.000 metres un altre cop a peu.

A la categoria masculina, Francesc Freixer, va quedar primer fent el
recorregut en 1 hora i 35 minuts. Mentre que en categoria femenina,
Dolors Serra, va pujar al primer lloc del pòdium, amb una marca de temps de 2 hores i 2 minuts.

El circuit, valorat pels organitzadors com més assequible que el d'anys anteriors, va permetre als corredors gaudir de diferents paratges de la vila en un matí assolellat i de bona temperatura.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:21