Editorial ECP - Viure Vallirana 89

Dimecres, 13 de desembre de 2023 a les 09:10

SUPERANT CRISIS

Arriba desembre i amb ell, el final d’un any més, ple de coses bones i d’altres no tant, un any més, que deixem pel record, celebrant haver pogut compartir amb companys i companyes, amb la família i els amics el nostre camí.

Al final sempre ens dona per fer un petit balanç, que hem guanyat i que hem perdut, com ens ha anat... hem pogut aconseguir les nostres fites o no. Mirem enrere per analitzar com estàvem al gener i quins propòsits s’han deixat pel futur, però arribades aquestes dates la nostra mirada es torna més amable, sobretot si seguim aquells consells de no perdre temps pel que no pots canviar o fer i no amoïnar-te en excés pel que no té solució.

Al 2023 hem anat superant la crisi econòmica generada per la pandèmia, hem recuperat els nivells econòmics del 2019, hem crescut en ocupació i s’han pogut apujar salaris i pensions gràcies als acords d’un govern de progrés, un govern que encara la seva reedició després de les eleccions generals amb el compromís de continuar treballant pel conjunt dels ciutadans.

Aquest any també hem tingut eleccions municipals on els valliranencs i valliranenques han pogut triar entre les diferents propostes quina era la seva predilecció per governar el municipi un nou mandat.

Superada una crisi, ens arriben altres.

La guerra continua a Europa per segon any i no hi ha perspectives de finalització el 2024. L’ocupació de Palestina per part de l’estat d’Israel continua després de molts anys posant en perill l’equilibri internacional i perpetrant el genocidi del poble palestí amb la connivència d’Europa i els EUA.

A Vallirana continuem patint una greu sequera que té difícil solució encara que s’acabin executant les esperades obres de connexió amb Aigües Ter- Llobregat.

Totes les crisis les podem superar, fins i tot la climàtica, amb compromís i solidaritat amb treball i esperança.

Vallirana En Comú Podem us desitgem unes BONES FESTES i un millor 2024

Darrera actualització: 13.12.2023 | 09:58