Editorial ERC - Viure Vallirana 75

Dimecres, 8 de juliol de 2020 a les 12:20

UN SANT JOAN…CONFINATS, AMB TRONS I DE SECÀ!

És conegut per a tothom que, “després de la tempesta, torna la calma”.

A Vallirana hem passat per molt més que una “tempesta” després de viure un confinament,  causat per una pandèmia provocada per un virus tan desconegut com pervers,  a on hem hagut de lamentar pèrdues molt valuoses. Des del fet que moltes famílies hem hagut d’estar des del mes d’abril sense una aigua en les mínimes condicions de salubritat que permetin el seu consum de boca, perquè encara no disposem d’una infraestructura que garanteixi que tothom, a Vallirana, pugui gaudir amb seguretat d’aquest bé tan valuós com bàsic, fins a l’haver de suportar el soroll d’una pedrera que no entén que el que ens agrada és viure tranquils però sobretot sense por de què se’ns ensorri la casa cada cop que fan esclatar la pólvora.

Fa uns dies vam poder celebrar la revetlla de Sant Joan, nit de màgia i desitjos, tot cremant al foc els mals moments viscuts durant aquestes darreres setmanes, i recordant totes aquelles persones que ens han fet, ens fan i ens faran costat al llarg de les nostres vides. Però ara, donem-nos una afectuosa abraçada amb el colze i comencem a treballar per fer els nostres somnis realitat!

Tot el què hem viscut, ens fa més forts, però també ens marca quines fites hem d’assolir per millorar la qualitat de vida d’aquest poble.

A partir d’aquesta idea celebrem el naixement del Consell de reactivació social i econòmica de Vallirana que, amb l'aportació de les diferents entitats i una representació important tant del teixit empresarial com comercial i de la ciutadania, crearà i impulsarà mesures que ens ajudin a pal·liar les conseqüències d'aquest malson i per a refer-nos al més aviat possible. Esquerra Republicana ens hi deixarem la pell.

Els veïns i les veïnes de Vallirana ho tenen clar, ara posem-nos nosaltres les piles!

Bon estiu per a tothom i sobretot, molta salut!

vallirana@esquerra.catwww.esquerra.cat/vallirana - www.facebook.com/esquerra.vallirana - www.twitter.com/ERCVallirana

 

Darrera actualització: 08.07.2020 | 12:29