Editorial ERC - Viure Vallirana 76

Dijous, 15 d'octubre de 2020 a les 12:45

La Vallirana que estem perdent

La irrupció de la pandèmia humanitària de la covid-19 ha incidit en la nostra vida diària com mai fins ara res ho havia fet en moltes de les generacions que convivim actualment. Sens dubte, el confinament, la crisi econòmica i sanitària que ha provocat el coronavirus marca un abans i un després en les polítiques municipals que permetin tornar a una represa i suposada normalitat.

A Vallirana, durant aquest suposat intent de retorn a la normalitat el nostre Govern no ha acabat d’estar encertat ni en tot allò que ha proposat ni menys en diversos aspectes que han comportat desatenció a molts veïns i veïnes de Vallirana.

Mentre es feia propaganda de l’eina participativa del Consell de Reactivació Social i Econòmica de Vallirana, el qual vam celebrar i participar activament en dotar-lo de la importància que realment es mereix una eina com aquesta en aquests moments de retorn a la normalitat, el funcionament i resultat ha acabat sent confús i difús, tot aprovant mesures emmarcades en l’àmbit suposadament de la cohesió social relacionades amb fomentar activitats esportives durant la Festa Major, la qual lamentem que es decidís anul·lar al 100 % sense ni tan sols fer-ne partícip a l’oposició, o per exemple, fomentar campanyes de comunicació dels serveis adreçats a dones, fet que denota que els serveis que ofereix l’Ajuntament no arriben com calen a la ciutadania i que per tant hauria de ser una prioritat de Govern i no del Consell de Reactivació.

Tot plegat, després d’uns episodis de terbolesa de l’aigua que han afectat centenars de veïns i veïnes durant la darrera part del confinament, amb unes obres de millora de la xarxa de connexió de l’aigua que s’han acabat retardant o uns problemes amb la gestió de la recollida de residus que ens han donat una imatge d’una Vallirana en molts aspectes pitjor de la què teníem abans del confinament. Per tornar a la normalitat, seria qüestió de mirar de recuperar la Vallirana que estem perdent.

vallirana@esquerra.catwww.esquerra.cat/vallirana - www.facebook.com/esquerra.vallirana - www.twitter.com/ERCVallirana

 

Darrera actualització: 15.10.2020 | 12:47