Editorial ERC - Viure Vallirana 77

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 10:45

Aquest Nadal, comerç local

En la societat capitalista en la qual vivim, i en dates de consumisme extrem en què ens trobem, el comerç de Vallirana ens necessita.

La moda ràpida té presència a tots els centres comercials, però es tracta d'un model de negoci precari i altament contaminant. On el petit comerç no els pot seguir el ritme i ho tenen molt difícil per subsistir.

El sector del comerç ha estat dels més afectats per la COVID-19, on van haver d'abaixar les persianes sense saber ni quan ni en quines condicions les podrien tornar a obrir. Malauradament, aquestes, els ha valgut d'un gran esforç i moltíssimes pèrdues.

En els temps que corren, davant la crisi sanitària i la situació d'emergència climàtica en què ens trobem, és més important que mai evitar tota mena de desplaçaments innecessaris. I el comerç de Vallirana, ara ha de ser el nostre millor aliat.

Tenim la sort, que al nostre municipi podem trobar una gran varietat de serveis i una àmplia oferta de productes sense sortir del carrer Major, que ara amb menys cotxes, i amb el futur projecte de remodelació, hem de fer nostre i consolidar-lo com l'eix vertebrador de la vida comercial i social de Vallirana.

Esquerra Republicana de Vallirana i el Jovent Republicà volem enviar un missatge d'agraïment i suport a totes aquestes persones que dia a dia segueixen lluitant amb els carrers de la vila buits. Ara és moment de comprar a Vallirana, de fer costat als nostres botiguers i de demanar amb més força que mai que arriben totes i cadascuna de les ajudes destinades a pal·liar els efectes de la pandèmia.

Desitgem un 2021 amb més persianes obertes a Vallirana, ple de salut i en el qual TOTHOM puguem gaudir de familiars i amics. US VOLEM A CASA!

Que tingueu unes bones festes i un molt millor 2021.

Darrera actualització: 17.12.2020 | 10:46