Editorial ERC - Viure Vallirana 78

Dijous, 18 de març de 2021 a les 10:45

Un any amb pandèmia

Ara fa un any, a Vallirana començàvem a tenir els primers casos de coronavirus i ben aviat, a plorar la pèrdua dels nostres éssers estimats afectats per aquesta causa. Des d’aquí el nostre record per a totes aquelles persones que ens han deixat per culpa d’aquesta pandèmia.

Ara fa un any, les famílies ens tancàvem a casa, sense saber fins quan,  mentre que centenars de nosaltres vèiem com les nostres feines estaven en perill perquè la pandèmia i el confinament capgiraven el dia a dia de la societat com l’havíem conegut fins aleshores.

Però també, ara fa un any, veïns i veïnes de Vallirana, a través d’entitats o de forma particular, mostraven la seva solidaritat lliurant menjar a domicili per a aquelles persones de risc, felicitant els aniversaris dels més petits de la família o cosint mascaretes i repartint-les casa per casa. Des d’aquí, també, el nostre reconeixement a totes les persones que heu dedicat part del vostre temps a ajudar-ne a moltíssimes altres.

Durant aquest any, hem patit, hem plorat, hem estudiat i treballat des de casa, hem lluitat, hem après, ens hem amoïnat, ens hem reinventat, hem reorganitzat, hem trobat a faltar, hem aprofitat, hem pensat, ens hem adonat de tantes coses...

Esquerra Republicana som conscients que la pandèmia segueix i que ens cal treballar molt més que mai per transformar el nostre municipi, posant les persones al centre de les nostres polítiques, com ara acompanyant als afectats per les pujades desorbitades de les factures de l’aigua, denunciant casos de mala praxi del nostre Ajuntament amb els seus treballadors, o assenyalant els continus casos de brutícia i deixadesa en la recollida de residus dels nostres carrers.

Seguirem com sempre, però més que mai, fent aquestes accions, i a partir d’ara, comptarem amb un nou company regidor al nostre grup municipal, en Jaume Anton Solsona, a qui donem la benvinguda, en substitució de la nostra companya Elena Vilarroig. Moltes gràcies Elena, per la teva feina i el teu compromís.

Darrera actualització: 18.03.2021 | 12:01