Editorial ERC - Viure Vallirana 79

Divendres, 18 de juny de 2021 a les 10:45

ENTITATS EN PERILL

Últimament, ens arriben moltes queixes d'entitats i associacions del municipi i que l'equip de Govern obvia totalment.

Estem fartes de reivindicar que les hem d'escoltar i donar solucions, no promeses buides que deixen indiferent a tothom.

A principis de juny, vèiem com el Grup de Teatre comunica que fa 20 mesos que no poden fer la seva activitat habitual. En el Ple de març del 19 es va dir i cito textualment: “La Regidoria de Cultura ja està treballant amb un projecte de remodelació de l'espai perquè li calen alguns "arreglillos"”On és aquest projecte? No ho sabem, ningú l'ha vist mai.

Cada cop queda més clar, és que no s’aposta per la cultura.

Després de queixes constants, la solució que aporten, és posar una carpa al pati de la Casa Mestre, que com sempre arriba amb retard, tenint present que des del juny del 2017 l'Ajuntament ja sabia que passaria a ser municipal.

Encara no hem vist la carpa, esperem i desitgem no hagin de passar 20 mesos més.

Però, no s’acaba aquí, fa unes setmanes, un comunicat del GEP Vallirana, ens torna a recordar, el poc compromís que hi ha amb les entitats.

En el Ple de maig del 2021, vam demanar explicacions dels motius pels quals, la Regidoria de Joventut, va decidir no celebrar el Mercat de l'Alegria.

Ens van donar resposta, amb una informació que no era certa i deixant a les monitores voluntàries com les culpables de la majoria dels fets.

El GEP va presentar la instància corresponent a temps. Però, i així ens ho comuniquen, es va perdre per una mala gestió interna de l'Ajuntament.

El grup d'esplai, NO ha acordat ni acceptat fer la seva activitat per Festa Major com es va comunicar al Ple.

Senyores del Govern, és moment de treballar amb i per les entitats i associacions. Ens preocupa que d'una manera o d'altra, es tanquin les portes a la cultura a Vallirana. Exigim solucions a curt termini perquè aquestes puguin exercir les seves activitats i rebin el tracte que es mereixen.

Darrera actualització: 18.06.2021 | 11:50