Editorial ERC - Viure Vallirana 85

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 10:40

Els barris també són Vallirana

Vallirana no només és el carrer Major, sinó que també ho són els 22 barris que el conformen.

Al ple de setembre de 2022, es va aprovar amb el nostre vot favorable la desena modificació de crèdit d'aquest any gràcies al romanent de tresoreria de 1.000.000 € que anirà destinat al Pla de Barris i que servirà per fer millores en asfaltatges i voreres, sense que s'especifiqui la zona d'actuació. Tot i no estar conformes amb les modificacions de crèdit, ja que deixen entreveure una mala planificació del pressupost, el nostre vot sempre serà a favor, sempre que considerem que és un benefici pel municipi.

En el ple de setembre, la senyora alcaldessa expressa que l'equip de govern parla diàriament amb els veïns i veïnes sobre el mal estat en el qual es troben molts carrers, tot i que en el ple de novembre, el president de l'associació de veïns del Mas de les Fonts va explicar que tenen tot un recull d'instàncies que des de fa anys no s'han respost. Això ens formula una pregunta, hi ha realment alguna manera per poder comunicar les nostres necessitats a l'equip de govern i que ens facin cas?

Al pressupost del 2023, la partida corresponent al Pla de barris, s'ha disminuït en 54.636,28€ respecte a l'any 2022. Si realment l'equip de govern és tan conscient com ens volen fer creure de les mancances que hi ha als barris, no entenem el motiu real d'aquesta disminució. Potser estan esperant a fer una altra modificació de crèdit abans del final d'aquesta legislatura per beneficiar-se de cara a les eleccions.

Per altra banda, sembla que Nadal només arribi a certes parts de Vallirana, però com hem dit abans, Vallirana són tots els barris, barris als quals tampoc no arriba cap mena il·luminació nadalenca i, per tant, es perd tot aquest esperit a diferència del centre urbà.

Des d'Esquerra Republicana i el Jovent Republicà, us volem desitjar unes bones festes i un feliç 2023.

 

Darrera actualització: 16.12.2022 | 10:00