Editorial ERC - Viure Vallirana 86

Divendres, 24 de març de 2023 a les 10:40

Vallirana ens necessita!

Vallirana NO és un municipi pensat per als joves. Molts cops, no ens sentim identificats amb les polítiques locals i veiem que no hi ha suficients espais o activitats per a nosaltres. Això fa que molts joves no participin en la vida social del municipi, la qual cosa és preocupant per al futur de Vallirana. Per això, us animem a totes i tots els joves que participeu en la política municipal. Hi ha moltes qüestions importants que afecten directament la nostra vida diària.

En primer lloc, pel que fa a l'habitatge social, és una realitat que molts joves tenim dificultats per trobar un lloc on viure a preus assequibles. Per això, des del Jovent Republicà, volem promoure polítiques per a la construcció d'habitatges socials i per a la cessió d'espais públics per a la construcció d'habitatges cooperatius. Així, es pot garantir que tothom tingui accés a una habitatge digna i a preus justos.

Per altra banda, tenim la mobilitat. És important que es facin inversions per millorar el servei de transport públic. Això inclou l'ampliació de les línies d'autobús, la millora de la freqüència del servei, sobretot el servei nocturn i caps de setmana. També lluitarem per l’arribada del Trambaix fins a les Caves Rondel i per crear una xarxa d’autobusos des de Vallirana.

Finalment, l'oci és una part important de la vida dels joves i és important que es tingui en compte a l'hora de planificar polítiques municipals. És important que es promogui la creació d'espais públics per a l'oci i la cultura, com ara la creació d’un centre cívic jove com a espai referent de trobada i el Casino com a espai cultural de referència.

La participació ciutadana és fonamental pel futur de Vallirana, per crear un municipi adaptat a les nostres necessitats. Els joves tenim la capacitat de transformar la realitat i millorar la vida de tothom. Us animem a participar i a fer propostes que millorin el nostre municipi. Vallirana ens necessita!

#ElFuturComençaAra

 

Darrera actualització: 24.03.2023 | 10:46