Editorial ERC - Viure Vallirana 87

Dilluns, 31 de juliol de 2023 a les 10:20

GRÀCIES VALLIRANA!

Aprofitem aquest espai per a fer arribar el nostre més sincer agraïment a les 1039 persones que ens vau donar el vostre suport a les eleccions municipals del passat 28 de maig. Amb la vostra confiança, Esquerra Republicana de Vallirana hem aconseguit uns resultats històrics, guanyant un regidor més i consolidant la nostra força des de l'oposició enfront d'un govern format pel PSC i Junts per Catalunya.

Volem destacar l'enorme valor de cada vot rebut. Cada papereta amb el nom d'Esquerra Republicana és una prova de confiança en el nostre projecte, en la nostra visió de Vallirana i en la defensa dels valors republicans. Amb cada vot, s'ha subratllat la necessitat d'una alternativa forta i compromesa amb el progrés i el benestar dels valliranencs i valliranenques.

Ara més que mai, amb la representació de quatre regidors, ens trobem en una posició privilegiada per ser la veu del canvi des de l'oposició. Amb responsabilitat i determinació, ens comprometem a treballar incansablement per defensar les vostres inquietuds i necessitats, i per fiscalitzar de manera constructiva i ferma les accions del govern local.

Aquests resultats electorals no són només un reconeixement a la feina fins ara, sinó també un estímul per continuar treballant en la construcció d'una Vallirana més justa, inclusiva, sostenible i feminista. Amb l'augment de regidors, podrem incidir amb més força en les decisions municipals, fent valer les nostres propostes i defensant els drets de tothom.

Volem ressaltar l’esperit de treball en equip i col·laboració que s'ha viscut en aquesta campanya i durant el procés electoral. Cada persona que ha format part de l'equip d'Esquerra Republicana, cada voluntari, cada votant, ha estat fonamental per aconseguir aquesta fita. Us estem profundament agraïts per la vostra dedicació, esforç i compromís.

Atentament,

L’equip d’Esquerra Republicana de Vallirana.

 

Darrera actualització: 31.07.2023 | 10:27