Editorial Junts per Catalunya - Viure Vallirana 87

Dilluns, 31 de juliol de 2023 a les 10:00

Sumar per millorar Vallirana

El nostre grup municipal vol agrair a tots els ciutadans i ciutadanes que ens van fer confiança amb el seu vot el passat 28 de maig. La política, és una part essencial de la nostra societat. L’hem de prestigiar amb les nostres accions i comportament; escoltant i donant explicacions quan pertoca.

L’objectiu de Junts és fer una política municipal efectiva, si voleu pragmàtica i executiva, resoldre els importants reptes que Vallirana ha d’afrontar. I alguns d’aquest són l’execució del nou carrer Major, millorar la mobilitat i el transport públic, la remodelació del Casino, ajudar al comerç a créixer, fomentar programes d’ocupació per a aturats i joves o ampliar la cobertura de serveis socials.

I per fer-ho, per posar la nostra energia i coneixement al servei de Vallirana cal estar al Govern.

L’acord de Govern signat entre Junts i el PSC respon a aquest objectiu i es basa en el respecte mutu, la lleialtat i el compromís. És un bon acord que la militància de Junts va validar per una àmplia majoria. Per aquest motiu us explico els arguments que ens han dut a fer-ho:

1 - Representació més àmplia: permet garantir la representació de diferents ideologies. Això assegura que les decisions preses tinguin en compte una varietat més àmplia d'opinions i, afavoreix una perspectiva més equilibrada en les polítiques i les accions del govern municipal.

2 - Estabilitat i governabilitat: la col·laboració entre Junts i el PSC dona lloc a un equilibri que evita bloquejos i tensions, facilita la presa de decisions i la implementació de les polítiques de progrés que necessitem per avançar.

3 - Expertesa i complementarietat: reunim el coneixement i l'experiència, element especialment beneficiós en un moment complex que requereix un ampli ventall de competències i habilitats per gestionar eficaçment els reptes que hem d’afrontar.

4 - Consens i negociació: construir la millor resposta amb les aportacions dels dos partits de govern. Això fomenta un clima polític de diàleg i cooperació, on es busquen solucions compartides.

Preferim sumar i aportar de manera crítica i constructiva que no restar, perquè la ciutadania de Vallirana no pot esperar 4 anys. Ens sembla que la nostra responsabilitat és sumar i fer propostes per millorar el benestar de les persones que viuen a Vallirana.

Darrera actualització: 31.07.2023 | 10:31