Editorial PSC - Viure Vallirana 75

Dimecres, 8 de juliol de 2020 a les 12:25

CONSELL PER LA REACTIVACIÓ SOCIAL I ECONÒMICA DE VALLIRANA

Al Ple municipal del mes de maig es va aprovar el Consell per la Reactivació Social i Econòmica de Vallirana és un òrgan de participació ciutadana, de caràcter consultiu i participatiu. La seva constitució neix de la necessitat de fer un esforç conjunt, solidari, coordinat i cooperatiu de tota la societat i de tots els agents públics i privats per fer front a les conseqüències de la pandèmia.  

Donat que és el moment de sumar per no deixar ningú enrere, cal crear un front comú, amb la participació de tothom (partits polítics, entitats del tercer sector, Unió de Botiguers, restauradors,  entitats, comerciants, autònoms, empresaris, sindicalistes, representants del sector educatiu i sanitari, dones, joves i altres ciutadans) per ajudar a pal·liar la situació dels més vulnerables i impulsar mesures de recuperació social i econòmica.

Un Consell ampli que vol recollir totes les sensibilitats i mirades per tal de generar l’estudi i deliberació de les diferents propostes per tal d’iniciar una reactivació Social i Econòmica de Vallirana sòlida i solidària i que permetin un creixement fort, sostenible i inclusiu.

Cal que treballem tots plegats cooperant entre nosaltres i amb la resta d’administracions  per trobar una ràpida sortida de la crisi generada per la Covid-19.

També  i per tal d’accelerar la recuperació de sectors econòmics castigats per la pandèmia al darrer Ple es  van aprovar dues Bases de Subvencions unes pel teixit comercial i de serveis de proximitat afectat per l’estat d’alarma sanitària i unes altres pel Foment de l’Ocupació i millora de la qualitat de l’entorn de treball. Unes primeres mesures de xoc que mobilitzen prop de 150.000 €.

Mesures d’urgència per ajudar a fomentar la contractació,  l’autoocupació i per donar suport a les nostres empreses, entitats i sector comercial i de serveis de proximitat.

Cal fer una aposta pel comerç i els serveis de proximitat, és el moment de sumar i no deixar ningú enrere

VALLIRANA ENS UNEIX

Darrera actualització: 08.07.2020 | 12:29