Editorial PSC - Viure Vallirana 76

Dijous, 15 d'octubre de 2020 a les 12:50

UN NOU CARRER MAJOR PER A TOTHOM

El passat 10 d’octubre es va fer l’aprovació definitiva del Projecte d’Ordenació del Carrer Major primera fase, un Projecte estratègic per a la nostra població i que neix amb l’impuls i el consens de la Comissió del C/Major, on han participat  els diferents grups polítics, ciutadans, entitats i la Unió de Botiguers.

Aquest nou carrer Major pensat per recuperar la vida ciutadana al centre del poble i afavorir el comerç local de proximitat, un projecte que recull la inquietud del comerç per millorar l’aparcament, es crearan més de 100 noves places, alhora que allibera les voreres de vehicles i es recuperen per a ús exclusiu de vianants.

El projecte també millora la seguretat dels valliranencs a l’hora de travessar el carrer, amb nova senyalització, nous semàfors i passos de vianants. Es dotarà l’espai de mobiliari urbà, bancs per crear zones d’estada i descans, marquesines i plataformes d’autobús, aparcament de bicicletes, papereres, jardineres i arbres.

Cal que els valliranencs aprofitem el nou carrer Major, deixant enrere l’etapa de la N-340, i recuperem el nostre principal carrer per la vida quotidiana del municipi, que fem una aposta pel comerç de proximitat, donant suport les seves iniciatives i iniciant la recuperació social i econòmica de Vallirana al nou centre de Vallirana.

Des del Consell per la Reactivació Social i Econòmica de Vallirana s’està treballant de valent per generar noves polítiques i projectes per fer créixer i recuperar els diferents sectors socials i econòmics de la població, el nou c/ Major ha de ser una eina més per donar impuls a la nostra població.

Mesures que complementen les ja posades en marxa de foment de la contractació,  l’autoocupació i per donar suport a les nostres empreses, entitats i sector comercial i de serveis de proximitat.

Volem una Vallirana on la cooperació i el consens generin noves oportunitats per als nostres ciutadans sense deixar ningú enrere

VALLIRANA ENS UNEIX

Darrera actualització: 17.12.2020 | 10:47