Editorial PSC - Viure Vallirana 77

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 10:50

QUEDA’T A VALLIRANA

Aquest Nadal queda’t a Vallirana, gaudeix de les activitats nadalenques i fes les teves compres al comerç local  i de proximitat. A la nostra població pots trobar tot tipus de productes i serveis, cal que els valliranencs donem suport i enfortim el nostre teixit comercial, de restauració i de serveis de proximitat.

Queda’t a Vallirana per descobrir els nostres orígens i conèixer la recuperació del nostre patrimoni històric com l’ Ermita de Sant Silvestre que està a l’última fase de la seva restauració i està datada entre els anys 850 i 927.

Queda’t a Vallirana per visitar espais tot passejant pel municipi com el Pont del Lledoner construït el 1802 per refermar Vallirana com a terra de pas entre Barcelona i Tarragona. També els Forns de Calç de Can Prunera una mostra de l’extracció de pedra per fer calç on pots fer una visita autoguiada amb família o les moltes cabanes de Pedra Seca per saber una mica més de l’activitat econòmic d’un passat recent.

Queda’t a Vallirana per fer esports a la natura, podem fer tot tipus d’activitats, passejades, caminades, córrer, anar en bicicleta o escalar Vallirana és un gran parc esportiu a l’aire lliure a l’abast de tothom on cada valliranenc pot trobar l’activitat més adient per a ell. També pots simplement gaudir de les vistes des de les Penyes del Corral o el Puig Vicenç, entre infinitats d’espais naturals, on els aficionats a la fotografia també podem copsar la privilegiada natura que ens envolta

Queda’t a Vallirana per fer costat a les nostres entitats. Cultura, Esports, Solidaritat, Cooperació, Voluntariat a Vallirana tenim moltes entitats on infinitat de veïns i veïnes del municipi desenvolupem una tasca encomiable, segur que pots trobar una o vàries on col·laborar o participar de les seves activitats.

Queda’t Vallirana per redescobrir el seu encant i a la seva gent per cooperar a la seva recuperació social i econòmica

Queda’t Vallirana perquè Vallirana ens uneix.

Darrera actualització: 17.12.2020 | 10:46