Editorial PSC - Viure Vallirana 78

Dijous, 18 de març de 2021 a les 10:50

UN GOVERN PARTICIPATIU A VALLIRANA

Una de les principals línies de treball del Govern del PSC encapçalat per la nostra alcaldessa Eva Martínez és la Participació Ciutadana, per tal de tenir una escolta activa de la ciutadania.

Els Pressupostos Participatius són una de les principals eines, el 18 de febrer es va tancar la fase de presentació de propostes on els valliranencs han fet amb un total de 46 en la seva majoria, de projectes d’inversió al municipi.

Un cop feta la valoració tècnica, la Comissió de Pressupostos Participatius formada per tots els grups polítics, entitats i ciutadans validarà el Quadern de Propostes, per tal d’ iniciar la fase de votació de propostes que serà del 6 al 27 d’abril, i es farà a través de la plataforma DECIDIM, incorporant el DNI per confirmar que el votant està empadronat al municipi.

Per tal de fer partícips als joves del nostre poble des del 22 de febrer estem recollint propostes per als Pressupostos Participatius Joves, fent dinàmiques als instituts i a peu de carrer fins al proper 22 de març. La iniciativa està sent un èxit i ja s’han recollit 50 propostes, un cop finalitzat el període de presentació de propostes, es valoraran i, amb el vistiplau de la Comissió, es publicarà el Quadern de Propostes per votar del 26 d’abril al 26 de maig, podent dipositar el vot als mateixos instituts, així com a l’Ajuntament.

També estem immersos en el procés participatiu consultiu del PAM 2019-2023, un document estratègic que recull els principals objectius polítics del mandat i que volem ampliar lo amb les opinions del conjunt de la ciutadania que recollirem a través de la plataforma DECIDIM de forma telemàtica o del fullet informatiu que rebreu a casa o a peu de carrer fins al 31 de març.

Volem donar les gràcies a la ciutadania de Vallirana per donar suport a la nostra política de diàleg, consens i participació situant al PSC com a primera força a les eleccions al Parlament perquè Vallirana ens uneix.

Darrera actualització: 18.03.2021 | 12:32