Editorial PSC - Viure Vallirana 79

Divendres, 18 de juny de 2021 a les 10:50

UN NOU CARRER MAJOR PER A TOTHOM

Aquests dies els valliranencs podem veure, com s’estan realitzant les esperades obres del Projecte d’Ordenació del Carrer Major primera fase, un Projecte estratègic per a la nostra població i que va néixer amb l’ impuls i el consens de la Comissió del Carrer Major, on han participat  els diferents grups polítics, ciutadans, entitats i la Unió de Botiguers.

Aquest nou carrer Major pensat per recuperar la vida ciutadana al centre del poble i afavorir el comerç local de proximitat, un projecte que recull la inquietud del comerç per millorar l’aparcament, es creen més de 100 noves places, alhora que allibera les voreres de vehicles i es recuperen per a ús exclusiu de vianants.

Un projecte que  millora la seguretat dels valliranencs a l’hora de travessar el carrer, amb nova senyalització, nous semàfors i passos de vianants, deixant enrere l’etapa de la N-340.

Cal que ara recuperem el nostre principal carrer per a la vida quotidiana del municipi, que fem una aposta pel nostre comerç de proximitat, donant suport a les seves iniciatives i iniciant la recuperació social i econòmica del municipi.

Una altra bona notícia és la posada en servei del Nou Pavelló Poliesportiu de la Barquera, un equipament esportiu de primer nivell, molt necessari per a les entitats i esportistes de la nostra població i que ve a resoldre una mancança històrica.

Un pavelló quàdruple amb un espai per a la gimnàstica, que serà un model a seguir per a molts municipis per la seva versatilitat i polivalència, on  conviuran cooperant entre ells tant esports d’equip, com individuals.

Volem una Vallirana on la cooperació i el consens de tots permeti que el nostre municipi avanci posant especial interès en la millora de la vida dels nostres veïns i veïnes perquè

VALLIRANA ENS UNEIX

Darrera actualització: 18.06.2021 | 11:52