Editorial PSC - Viure Vallirana 84

Dijous, 20 d'octubre de 2022 a les 10:45

PER UNS BARRIS MILLORS

Per seguir en la nostra línia de treball per tal de millorar els nostres Barris, els socialistes de Vallirana encapçalats per la nostra alcaldessa, Eva Martínez, hem impulsat el Pla de Barris ampliant la seva dotació pressupostària en 1.000.000 € per tal de fer inversions d’asfaltats i voreres per tal de millorar la qualitat dels nostres Barris.

Unes inversions molt necessàries que venen a complementar el treball ja fet en infraestructures essencials, com l’ interconnexió de les xarxes d’aigua, el nou dipòsit de Can Julià, la connexió del col·lector de Can Julià a la Xarxa general de les Casetes, la construcció del nou Pou de la Barquera, així com diverses actuacions de la xarxa d’aigües i clavegueram. Inversions en renovació de quadres de l’enllumenat públic, o la reparació del carrer Puigmal, totes elles inversions importantíssimes per a la nostra ciutadania.

També hem dedicat  una part de les inversions els nostres Barris a Parcs, com el de la Pinatella, ja finalitzat, o el de El Lledoner, que serà un referent per a tot el municipi, o la zona de barbacoes a la Soleia, així com la renovació del Parc de les Casetes, entre d’altres.  

Al mateix ple es va aprovar també el finançament pel canvi de la gespa del Camp de Futbol, així com la renovació del seu reg.

No vull deixar d’aprofitar aquest espai per demanar als valliranencs i valliranenques que continuïn cooperant per tal de reduir el nostre consum d’aigua, per tal de treballar tots plegats per fer front a la sequera que pateix el nostre municipi i també als reptes que està comportant el canvi climàtic.

Volem uns Barris de Qualitat i una Vallirana unida en la lluita contra el canvi climàtic, on la cooperació i el consens entre tots siguin la guia del treball compartit dels nostres ciutadans  perquè

VALLIRANA ENS UNEIX

Darrera actualització: 20.10.2022 | 10:40