Editorial PSC - Viure Vallirana 85

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 10:45

VIU EL NADAL A VALLIRANA

Els socialistes de Vallirana volem animar a tothom a viure el Nadal a Vallirana, amb la il·luminació, els elements ornamentals i el so de les nadales.

Volem que participeu de les activitats preparades, com la Fira de Nadal els dies 16 a 18 de desembre, amb les seves paradetes, actuacions i tallers. D’altres activitats com el Memorial Aureli Vila de l’Escola de Música, Els Pastorets del grup de teatre o el Concert de la Coral L’Esclat són fruit de la cooperació entre l’Ajuntament i les entitats.

També us volem animar a fer les vostres compres al comerç local que comptarà amb una dinamització comercial per fer les compres més agradables.

Pels joves tindrem la Festa Jove del fals Cap d’Any el dia 30 al pavelló per acomiadar el 2022, una festa que dona compliment a l’escollit pels nostres joves als Pressupostos Participatius.

Tancarem el cicle amb un Parc de Nadal amb activitats infantils, el dia 3 amb el Campament reial, la fàbrica de somnis el 4 amb la Fada Irana, i l’arribada i la Cavalcada de ses Majestats els Reis d’Orient el 5 de gener.

Una magnífica programació nadalenca per gaudir del Nadal a la nostra Vallirana.

No voldria deixar de comentar el Pressupost 2023, que ve a fer costat i donar suport als valliranencs i valliranenques que estan patint les conseqüències de les crisis de la COVID-19 i l’energètica generada per la guerra d’Ucraïna.

Hem fet un gran esforç per tancar un pressupost amb la congelació de tots els impostos i taxes, amb un increment dels ajuts familiars i de suport educatiu, que manté el suport al teixit associatiu local, així com els ajuts al comerç, emprenedors i a la creació d’ocupació.

El capítol d’inversions està destinat al Pla de Barris i l’eficiència energètica i a la rehabilitació del Casino com a equipament que actuarà de motor de la cultura

Nosaltres mantindrem el diàleg i consens, per escoltar a tothom perquè tots som la Vallirana que creix.

 

Darrera actualització: 16.12.2022 | 10:11