Editorial PSC - Viure Vallirana 87

Dilluns, 31 de juliol de 2023 a les 10:25

GRÀCIES VALLIRANA

Els socialistes de Vallirana us volem donar les gràcies als valliranencs i valliranenques per donar suport majoritàriament a la nostra candidatura encapçalada per la nostra Alcaldessa Eva Martínez a les darreres eleccions municipals, un resultat que permetrà continuar amb la transformació de Vallirana.

També volem agrair la predisposició de Junts per Catalunya per implicar-se en la governabilitat d’aquesta nova legislatura fent un pacte de govern que incorpora una nova mirada i amplia la base d’aquest.

És per això que els objectius principals del nou govern de coalició quedaran recollits en un Pla d’Acció Municipal amb especial èmfasi en les polítiques públiques orientades a garantir els drets socials de les persones, la generació i millora d’oportunitats per la creació d’ocupació i prosperitat en l’àmbit econòmic i empresarial, l’educació i formació, la cultura oberta a tota la ciutadania i la igualtat des de totes les perspectives així com una visió integral de la sostenibilitat i les polítiques ambientals i contra el canvi climàtic, que projectin i alhora protegeixin els espais naturals de què gaudim a Vallirana amb la transició energètica i l’economia circular al capdavant.     

Un dels efectes del canvi climàtic que estem patint d’una manera especialment important a Vallirana és la sequera. Cal un front comú amb tots els grups polítics, entitats i ciutadania per tal de reclamar a la Generalitat de Catalunya l’acceleració de les obres d’interconnexió amb Aigües Ter-Llobregat per tal de millorar tant la quantitat com la qualitat de l’aigua. Una obra d’infraestructura essencial que no pot patir ni un minut més de retard.

Cal també que tots els valliranencs i valliranenques interioritzem que l’aigua és un bé escàs i que cal una nova cultura de l’aigua on l’estalvi d’aigua estigui al centre de les nostres actuacions.   

Vull també desitjar a tothom un bon estiu i unes bones vacances.

 

Darrera actualització: 31.07.2023 | 10:36