Editorial PSC - Viure Vallirana 88

Dijous, 19 d'octubre de 2023 a les 10:00

SOM VALLIRANA 100 DIES DE TREBALL

La transformació de Vallirana no s’atura i els 100 primers dies del treball de la nostra Alcaldessa Eva Martínez i el seu equip són la mostra.

100 dies de Barris Sostenibles pels quals hem destinat 1.700.000 € per a millorar la situació de sequera i la qualitat de l’aigua

La nova gespa del camp de futbol és una inversió pels nostres esportistes que gaudiran d’una gespa d’última generació.

Estem finalitzant les obres del Parc del Lledoner, un espai que serà de referència al barri i que  podran gaudir tots els valliranencs. 

També hem executat les obres de reparació de la coberta del pati de l’Escola Pompeu Fabra durant l’estiu.

Hem aprovat el Projecte de remodelació del Casino Valliranenc, un projecte que recull les peticions de les entitats i que serà un referent per a la cultura a Vallirana. Així com el projecte de la via ciclista, camí saludable que unirà els barris de la Solana i el Mas de les Fonts.

Hem adaptat els horaris del Vallibús per fomentar el transport públic i afavorir la mobilitat dels nostres joves.

100 dies de Drets i Oportunitats on hem aprovat els protocols d’actuació contra les agressions sexistes i de dol en cas de feminicidi a Vallirana i hem gaudit de la 1a “Nit Orgullosa”.

Durant la darrera Cursa Popular hem fet la primera cursa Popular Inclusiva.

S’ha inaugurat el nou Espai Central, un espai destinat als joves com punt de trobada i recàrrega de dispositius.

Hem destinat 130.000 € per al foment de les contractacions i de suport al teixit comercial, així com 40.000 € per a llibres, material escolar i activitats extraescolars.

També estem treballant  fent un front comú amb tots els grups polítics per a la interconnexió amb Aigües Ter-Llobregat, un treball obert a la ciutadania i a les entitats a través de la Comissió creada per impulsar la interconnexió amb la xarxa d’ATLL i per generar una nova cultura de l’aigua on l’estalvi d’aigua estigui al centre de les nostres actuacions.   

Som Vallirana, som futur.

 

Darrera actualització: 19.10.2023 | 10:06