Editorial Vallirana ets Tu - Viure Vallirana 75

Dimecres, 8 de juliol de 2020 a les 12:15

I ARA DE QUI ÉS LA CULPA?

Benvolguts veïns i veïnes de Vallirana, aquesta pandèmia que hem passat i que potser si no acabem de fer les coses del tot bé no trigarà a tornar, ha fet que sortís el millor de la nostra societat amb actes generosos de solidaritat i respecte i d’això tots ens hem de felicitar.

També ha fet que molta gent conegués o redescobrís una Vallirana que ens envolta i meravella a tots. Però també hem pogut veure i patir les mancances que encara tenim com a poble.

Hem pogut trepitjar i veure com estan d’oblidades, deixades i abandonades les nostres urbanitzacions, amb carrers plens de clots i una vegetació que si no hi ha un manteniment, vol recuperar l’espai que era seu, i ens han dit que ha estat per culpa de la pandèmia que no hi ha hagut manteniment.

Hem pogut veure, com gairebé 1/3 de la població s'ha quedat sense aigua durant 52 dies, i ens han dit que es culpa d’un episodi inesperat i impredictible de terbolesa en l’aigua.

Hem pogut veure, com es va enfonsar un carrer i ens han dit que no han tingut culpa i que s’ha fet seguiment i reunions amb els veïns ja fa anys.

Si tirem no gaire enrere hem vist com gran part dels actes de la Festa Major de Sant Mateu, es van suspendre i ens han dit que la culpa eren els informes d’alta possibilitat de pluja.

La nostra conclusió és que seran 12 anys de GOVERNAR VALLIRANA i alguna responsabilitat tindran, però el que tenen és un excel·lent gabinet de recerca de culpables, i una falta de planificació terrible:

  • Com potser, que no tinguem una brigada dedicada exclusivament al manteniment del nostre entorn?
  • Com potser, que no tinguem una xarxa d’interconnexió entre els diferents pous per assegurar el subministrament?
  • Com potser, que triguem tant a donar solucions urbanístiques?
  • Com potser, que no tinguéssim una pòlissa d’assegurança que cobrís en cas de pluja a la Festa Major?
  • Com potser, que encara no sàpiguen el que faran amb el Casino?
  • Com potser, que encara no hàgim pintat ni una ratlla al terra del carrer Major per poder guanyar aparcaments?

SI US PLAU DESPERTA VALLIRANA

Darrera actualització: 08.07.2020 | 12:28