Editorial Vallirana ets Tu - Viure Vallirana 76

Dijous, 15 d'octubre de 2020 a les 12:40

BRUTA I DEIXADA

Benvolguts veïns i veïnes de Vallirana, parlo en primera persona però  tinc el convenciment que com jo, molts de vosaltres sempre hem lloat i elevat les virtuts del nostre poble, per allà on hem anat.

Un poble meravellós,

Envoltat de natura pels quatre costats, a vint minuts d’una gran ciutat com és Barcelona que ens aporta aquells serveis que un poble de les nostres dimensions és impossible que els tingui com a propis.

Una gent meravellosa, amb empenta, alegre i solidària

Unes entitats vives, que fan que la cultura, l’esport i la solidaritat, estiguin molt presents en el nostre dia a dia, donant la possibilitat a què gent de totes les edats puguin trobar el seu espai, la seva activitat, sent les entitats un veritable motor dinamitzador de Vallirana.

De sempre, tots els alcaldes i equips de Govern tenen la voluntat de deixar empremta i en el seu imaginari volen deixar un poble millor del que s’han trobat, per això tenim la rambla de la Sobirania, el Parc Central, l’enllumenat LED a tot el municipi, el nou pavelló, i així seguiríem...

Però ara mateix poden deixar una empremta diferent, ara el que tenim és una Vallirana BRUTA i DEIXADA.

I això no ho dic jo i la gent de VALLIRANA ETS TU, això ho veu tothom que alci una mica la vista, i vegi més enllà dels seus interessos partidistes.

Els carrers estan plens de clots, herba alta per tot arreu, contenidors d’escombraries plens i escampades per terra un dia i un altre també, i això no només passa a les URBANITZACIONS o al CENTRE del Poble, això passa a tota Vallirana.

Tinguem memòria i que les obres o carrers que es pintaran al final de la legislatura no facin esborrar tot el que estem patint fins ara.

Vallirana es mereix el millor per a ella i per a la seva gent.

 

SI US PLAU DESPERTA VALLIRANA

Darrera actualització: 15.10.2020 | 12:44