Editorial Vallirana ets Tu - Viure Vallirana 78

Dijous, 18 de març de 2021 a les 10:40

VALLIRANA NECESSITA SOLUCIONS

Recordem el que dèiem ara ja ha fet fa dos anys quan ens vam presentar i ens vam donar a conèixer davant de tots vosaltres?

Què dèiem:

  • Que Vallirana estava trista i adormida.
  • Que Vallirana estava gris, bruta i deixada
  • Que Vallirana....

Aleshores ja, vam fer un diagnòstic de situació de com estava Vallirana i quines eren les solucions que nosaltres oferíem per fer un canvi.

Malauradament, no ha canviat res del nostre diagnòstic, i podem repetir de nou el que vam dir  perquè segueix de plena actualitat.

PERDÓ!!!! Una cosa que ha canviat, Vallirana ha començat a despertar, i davant de l’incivisme d’alguns veïns o la manca de manteniment per part de l’Ajuntament, alguns conciutadans nostres han decidit no quedar-se de braços plegats o asseguts al sofà, i han iniciat accions, sempre des del voluntariat i la bona fe, amb un objectiu comú de fer una Vallirana millor. Compartim aquest mateix objectiu; de fet aquest és l’eix fonamental sobre el que vol pivotar l’acció de Vallirana ets Tu.

Els primers que van sorgir van ser un grup de joves decidits a netejar els nostres boscos, farts de veure com s’utilitzen com a abocadors.

Ara recentment per les xarxes un grup de veïns s’han aplegat, per millorar el nostre poble i el seu entorn contra la deixadesa i l’incivisme, i volen crear consciència i educació ambiental; per això han començat per pintar bancs, murals, netejar espais públics, etc.

Aquestes accions es mereixen tot el nostre reconeixement i agraïment.

A l’equip de Govern en ple li hauria de caure la cara de vergonya, en veure com una iniciativa ciutadana, que neix de la indignació, és capaç de donar solucions de forma ràpida i eficient.  I mentrestant, segueixen deixant la seva responsabilitat, amb una brigada d’obres desaprofitada i uns recursos humans públics gestionats de manera molt deficient, cosa que dificulta la prestació dels serveis amb la qualitat que els valliranencs mereixem.

#DespertaVallirana

Darrera actualització: 18.03.2021 | 11:57