Editorial Vallirana ets Tu - Viure Vallirana 81

Dijous, 16 de desembre de 2021 a les 10:40

Serveixen les mocions?

Donant una ullada a totes les mocions presentades al consistori durant el temps que portem de legislatura, un total de 44; moltes d’elles genèriques i poc pensades per a la ciutadania de Vallirana, ens preguntem: serveixen les mocions?

De les 44 presentades se n’han aprovat 31, però… quantes s’han executat? I, quines d’elles són directament mocions que reportin algun benefici a la ciutadania de Vallirana?

Des de Vallirana Ets Tu, creiem que les mocions són l’oportunitat per demanar accions que repercuteixin directament sobre la ciutadania de Vallirana i no el lloc per debatre o decidir allò que queda fora de les nostres possibilitats com a municipi.

Com que som conscients que gran part de la població no mira els plens, aprofitem per dir-vos que cada vegada que es presenta una moció,  preguntem al partit que la presenta si la moció ha estat redactada pensant en la ciutadania de Vallirana o si és una moció genèrica del seu partit.  Podem assegurar que més del 50% d’elles són mocions genèriques per presentar a tots els Ajuntaments.

La diferència que aporta Vallirana Ets Tu en aquest aspecte és que totes les nostres mocions són pensades en el benefici directe del nostre municipi.

Una mostra de les nostres mocions presentades són:

-Bars de Festa Major sense partits polítics (juliol 19). Rebutjada.

-Posada en funcionament de la variant  de Vallirana (setembre 19). Rebutjada.

-Creació d’una oficina municipal per la seguretat dels béns i les persones (gener 20). Aprovada, però no executada.

-Mesures urgents per l’impacte econòmic i social de la Covid-19 (abril 20). Aprovada.

-Universalitat per a tots els alumnes de Vallirana del servei de transport escolar del Consell Comarcal (octubre 20). Rebutjada.

-Anàlisi del clima laboral i dels sistemes de contractació de l’Ajuntament de Vallirana (març 21). Aprovada.

La gent que forma Vallirana Ets Tu, vivim, sentim i treballem únicament per Vallirana.

#despertavallirana

 

Darrera actualització: 16.12.2021 | 12:37