Editorial Vallirana ets Tu - Viure Vallirana 86

Divendres, 24 de març de 2023 a les 10:35

DESPERTEM O SEGUIM IGUAL?

Què fem Vallirana!!!, Despertem i fem despertar als nostres veïns i veïnes, o seguirem igual quatre anys més?

Per a nosaltres, la gent de Vallirana ets tu, és la pregunta clau, ara estem a pocs mesos abans de les eleccions municipals i tots farem balanços de la tasca feta, per uns i per altres, però també és el moment de veure la feina que NO s’ha fet... ni per parts d’uns ni per part d’altres, ni de l’equip de govern ni dels partits que estan a l’oposició, o dels partits que hem fet oposició.

A aquestes alçades, i després de 12 anys de govern del PSC, on els primers 4 primers anys es va poder veure un impuls i una manera de fer diferent, en els darrers 8 anys i amb la majoria absoluta, ja costa de creure en el projecte actual, hem pogut comprovar que hem entrat en una etapa plana, trista, i adormida.

Ens van prometre habitatges socials al darrere del nou pavelló i on són? Res de Res.

Tenim els carrers bruts i deixats amb una servei de recollida d’escombraries insuficient, amb les papereres que fan pena, i els contenidors que val més ni mirar-los, no fos cas que amb la mirada s’acabin caient..., normal amb els anys que fa que el contracte va acabar i amb el retard que s’ha licitat el nou contracte... però mentrestant el servei insuficient i la imatge del poble lamentable.

Parcs com el del Lledoner, ara s’anuncia que s’ha incrementat el pressupost en 60.000 €, als 187.000 € que ja havien consignat, i que havia quedat desert en la darrera convocatòria, on el projecte bàsic es va signar el juny de 2017, bona gestió?

Encara sort que ha guanyat una proposta dels pressupostos participatius, per tal que ens arreglin i dignifiquin tots els parcs infantils del nostre poble... perquè l’equip actual del govern ha estat incapaç de mantenir-los, de veritat que ens cal que guanyi una proposta participativa per arreglar els parcs, de debò ? No és una obligació del nostre Ajuntament i de l’equip de govern actual?

Això doncs, què fem, despertem o seguim?

#despertavallirana

Darrera actualització: 24.03.2023 | 10:45