Editorial Vallirana ets Tu - Viure Vallirana 87

Dilluns, 31 de juliol de 2023 a les 10:15

Gràcies, seguirem treballant per a tots vosaltres

Ara ja fa dos mesos, que des que vam votar a les eleccions municipals, i ara tot just comença una nova legislatura, d’allà hem sortit els representants amb els quals la ciutadania de Vallirana han depositat la seva confiança.

Així doncs, com a demòcrates que som, reconeixem i expressem la nostra enhorabona a tots els partits, regidors i regidores, que han aconseguit representativitat en el consistori.

Amb l’agraïment i responsabilitat de ser representants de les persones que ens han donat la seva confiança per representar-los els propers quatre anys, manifestem el nostre compromís ferm de seguir treballant per una Vallirana millor, on com hem fet fins ara posarem tot els nostres esforços, temps i treball per aconseguir-ho, per davant d’interessos partidistes o personals.

Hi ha molta gent que encara se sorprèn que no hàgim entrat al govern de la mà del PSC, quan molta gent ho donava per fet, però aquells que ens han volgut escoltar i creure durant els darrers quatre anys, no s’han sorprès, perquè sempre hem anat per lliure, pactant si calia fer-ho, i fent una oposició ferma i punyent quan ha calgut.

Encara hi ha molta diferència entre el PSC i la resta i no era el moment d’entrar al govern i quedar diluït com un tarró de sucre, només per una cadira.

Ara era el moment de fer una oposició decisiva, si tots els partits haguessin anat a l’oposició deixant un govern amb minoria al PSC, havent d’arribar a acords amb la resta, però...

Aquesta és la Vallirana que la gent ha votat, però no estem tan segurs que sigui la Vallirana que la gent vol, perquè el qui ha estat el clar vencedor d’aquestes darreres eleccions municipals ha estat l’abstenció.

Tots hem de fer-nos el propòsit i treballar per tal de recuperar la confiança de la ciutadania, pel seu ajuntament, i els seus representants, com la institució més propera amb la qual confiï per tal de solucionar i donar respostes al bon govern i gestió de Vallirana.

Esperem poder retornar aquesta confiança,

Gràcies i Visca Vallirana.

Darrera actualització: 31.07.2023 | 10:24