Editorial Vallirana ets Tu - Viure Vallirana 88

Dijous, 19 d'octubre de 2023 a les 09:30

12 ANYS i 100 dies

El normal en un nou equip de govern és avaluar la feina feta durant els cent primers dies.

Però realment aquest és un nou equip de govern?, entre tots ells sumen 60 anys d’experiència al capdavant del nostre consistori, i quatre d’ells porten 12 anys de forma ininterrompuda, així que realment cal que els fem una avaluació als seus primers cent dies de mandat?, perquè ells sí que ho fan com si fossin de nous !!!

No els podem donar els cent dies de gràcia i hem d’avaluar, fiscalitzar i assenyalar el  dia a dia la feina feta per l’actual govern municipal del PSC i JUNTS.

Així doncs, ens trobem amb una fàbrica de cotó, que fa més de vuit anys ja ens deien que havia de ser la seu de la nova biblioteca i encara està tancada i deteriorant-se encara més cada dia que passa.

Un Casino de Vallirana tancat des de fa quatre anys, el que durant molts anys ha estat un dels eixos principals de la cultura de la nostra vila continua tancat, tot i les falses promeses de carpes o espais alternatius per poder continuar fent la seva activitat, hem de marxar a altres pobles per poder sortir a l’escenari.

Una roda d’encenalls, símbol de la Vallirana industrial del passat, que ha passat de ser un monument històric a un record, que per la inacció  del PSC ara costarà “arreglar-la”, 180.000 €.

Ens trobem amb un contracte de recollida d’escombraries i neteja viària que durant quatre anys ha estat vençut, ara en tenim un de nou i en 10 mesos no han estat capaços ni tan sols de canviar els contenidors.

Un carrer Major que de moment només tenim clar que arbre que està malalt o es cau es talla i no veiem que tinguin gaire interès a posar de nous i tenir més ombra, potser estan esperant al nou carrer Major, que com tot ja veurem quan el veurem acabat i arbrat.

Unes urbanitzacions cada cop més desafectades i allunyades del sentit de pertinença.

Hem de fer un gir, i us necessitem a tots i totes, entre tots ho hem de fer possible.

valliranaetstu@gmail.com

Darrera actualització: 19.10.2023 | 09:45