Arriben els Reis d’Orient a Vallirana

Dimecres, 27 de desembre de 2023 a les 13:15

Parc de Nadal, arribada dels Reis i cavalcada amb més de 750 kg de caramels (tots sense gluten)

El 5 de gener, Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient arribaran com cada any a Vallirana, i com en les darreres ocasions ho faran amb Vallibús. La seva arribada prevista per al divendres 5, serà a l’espai cívic de Les Casetes a les 17.15 h.

L’Ajuntament s’ha adherit un any més a la campanya “Cap infant celíac sense caramels” de l’Associació de Celíacs de Catalunya. Per tant, tots els caramels que es repartiran són sense gluten, més de 750 kg.

Recepció especial

Abans de l’arribada dels Reis a Les Casetes, es farà una rebuda molt especial dels Reis al pavelló municipal a les 16.15 h per part de les persones amb diversitat funcional amb la col·laboració de l’entitat ASDIVA.

Parc de Nadal

El dijous 4 de gener, al pavelló municipal, de les 11 a les 13 h i de les 16 a les 19 h, la mainada podrà gaudir de diferents propostes d’activitats infantils: manualitats, tallers, inflables, jocs gegants...

Cavalcada Reial

La cavalcada del dia 5 començarà a les 18 h a la casa Mestre i anirà fins al pavelló municipal on els infants podran donar les cartes a Ses Majestats. Abans la comitiva reial s’aturarà a l’Ajuntament on es farà la recepció oficial i se’ls lliurarà la clau del municipi. Posteriorment, i abans d’arribar al pavelló faran la seva ofrena a l’Església de Sant Mateu.

Al pavelló hi haurà animació infantil mentre s’espera als Reis.

A la cavalcada es repartiran més de 750 kg de caramels (caramels, els gaiatos i monedes de xocolata) i 1.500 racions de carbó.

Darrera actualització: 27.12.2023 | 13:15

Imatges