Nova Agenda Jove

Dilluns, 7 de setembre de 2009 a les 00:00
El Casal de Joves ha tornat de vacances oferint a tots els valliranencs una nova agenda jove, que informa sobre totes les activitats programades per a aquesta tardor. Els cursos són un dels plats forts d'aquesta agenda tan variada, promoguda per la Regidoria de Joventut. A principis d'octubre començaran els cursos de balls llatins, ioga, dansa del ventre, retoc de fotografia digital, percussió i balls africans i el d'ofimàtica.
Al marge dels cursos, el Casal organitza per a aquest 2009 dos concerts. El primer coincidint amb la Festa Major de Sant Mateu, l'orquestra Mitjanit serà la protagonista a la Nit Jove, i també s'organitzaran activitats per als més atrevits com ara un rocòdrom o una tirolina. A més d'una nova edició del "Cinema a la Fresca", amb la projecció de la pel·lícula "Up". L'altre concert serà el 14 de novembre per Santa Cecília amb l'actuació de tres grups comarcals.
Completen aquesta agenda activitats com ara exposicions, setmanes temàtiques o un campionat de pro evolution soccer 2010.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:22