El Ple de gener aprova la presentació de Vallirana com a subseu a la candidatura olímpica de Barcelona 2022

Dilluns, 1 de febrer de 2010 a les 00:00
L’aprovació de la proposta sorgida de l’alcaldia per presentar Vallirana com a subseu olímpica en la modalitat d’Espeleologia com a esport d’exhibició dins la candidatura de Barcelona a les Olimpíades d’Hivern del 2022, va comptar amb la unanimitat del ple. En la sessió plenària es van abordar també mocions relatives als ajuts pels efectes de les ventades del gener de 2009, i a la denegació de subvenció per part de la Generalitat als 7 projectes presentats per l’Ajuntament per a la regularització i millora d’urbanitzacions amb dèficits urbanístics. L’acord de ple relatiu a la presentació de Vallirana com a subseu olímpica, va ser aprovat amb els vots favorables de tots els regidors presents. Aquest va ser el cinquè punt de l’ordre del dia de la sessió del mes de gener de 2010 celebrada el dia 28. Per arribar a la unanimitat es va acordar fer uns canvis sobre el redactat inicial. De tal manera que la cessió d’un espai municipal a la Federació Catalana d’Espeleologia quedarà com un estudi per establir un conveni de cessió que caldrà aprovar per ple. També es va fer esment al compromís municipal de fer la màxima difusió de la proposta a la ciutadania per a que se’n senti partícip.

Durant la sessió es van tractar i votar els punts següents.

- Núm. 1.- Aprovació de les actes dels plens anteriors (la sessió ordinària del 26 de novembre del 2009 i sessió extraordinària del 30 de desembre de 2009). En ambdós caos es va aprovar amb els vots favorables de tots els regidors excepte els regidors del PSC que es van abstenir.

- Núm. 2.- Aprovació provisional de la modificació puntual del Pla Parcial de la Zona Industrial de Vallirana “Can Prunera” referent a l’aprofitament urbanístic-compartimentació. Aquest punt es va aprovar amb els vots favorables de tots els regidors excepte els representants d’ERC que es van abstenir.

- Núm. 3.- Interposició de recurs previ per la resolució del Conseller de Governació i Administracions Públiques pels ajuts de les ventades del gener 2009. Van votar-hi a favor els regidors de l’equip de govern i d’IC, mentre que els regidors del PSC es van abstenir i els d’ERC van votar-hi en contra.

- Núm. 4.- Ratificació de l’acord de Junta de Govern de data 21 de gener de 2010, referent a la interposició d’un recurs potestatiu de reposició contra la resolució dictada pel Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, sobre subvencions a les urbanitzacions. Aquest punt va comptar amb l’abstenció dels regidors d’ERC, i el vot favorable de la resta de membres del ple.

- Núm. 5.- Vallirana 2022, Espeleologia Olímpica. Com ja s’ha esmentat, aquest punt es va aprovar per unanimitat.

El ple va cloure amb la informació de l’alcaldia i els precs i preguntes dels regidors de l’oposició.


Us recordem que podeu consultar totes les actes aprovades a l’agenda de plens de l’espai Consensus-Vallirana.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:26