24 casos positius de COVID-19 des de l'1 de juliol

Dissabte, 1 d'agost de 2020 a les 10:15

Dades del Departament de Salut

 

Segons el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a Vallirana hi ha actualment 24 casos positius i cap defunció per COVID-19 des de l'1 de juliol. Unes dades representen un augment de 12 casos respecte la setmana anterior.

Davant aquest increment, des de l’Ajuntament es recorda la importància de seguir les mesures de prevenció i seguretat com són l'ús obligatori de la mascareta, la higiene de mans i el manteniment de la distància de seguretat, així com evitar qualsevol classe d'aglomeracions.

Des de l'entrada en vigor de l'obligatorietat de la mascareta a la via pública, la Policia local, entre les seves tasques, realitza requeriments a aquelles persones que no porten mascareta i, en el cas de ser reincidents, apliquen la sanció econòmica corresponent. L'objectiu per tant, no és recaptatori, sinó conscienciar a la ciutadania de la seva importància com a mesura fonamental per a la prevenció de la covid-19. En aquest període, s'han fet 6 sancions per no fer ús de la mascareta a persones reincidents.

Darrera actualització: 01.08.2020 | 10:15

Imatges

mesures covid