40 anys de Penya Blaugrana a Vallirana

Dilluns, 24 de febrer de 2020 a les 10:15

Diumenge 23 es va fer la celebració

24/02/2020. La Penya Blaugrana Vallirana ha arribat als 40 anys d’existència, i ho va celebrar diumenge 23 de febrer amb dos actes. El primer una xerrada-col·loqui amb 3 periodistes esportius de prestigi com Pere Escobar, Quique Guasch i José Luís Carazo, a la Masia Molí de Can Batlle, i després amb un dinar d’aniversari al restaurant Selva Negra amb presència d’autoritats locals, representants del FC Barcelona, del món de les penyes barcelonistes i d’amics, familiars i socis de la Penya.

Jordi Roca, com a president de l’entitat, va presidir tots els actes que van comptar amb la presència, per part de l’Ajuntament de l’alcaldessa Eva Martínez, i el regidor d’Esports, Manel Vázquez, i del FC Barcelona del directiu Pau Vilanova, l’exjugador “Torito” Zuviría. Tampoc van faltar les representacions de la Federació Catalana de Futbol, amb Paquita Linares, de les penyes amb Vicenç Notari, president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Baix i Lluís Monràs, president de l’Agrupació de futbol de Penyes i clubs del FC Barcelona, així comrepresentants de 13 penyes blaugranes . I tampoc va faltar a la celebració representació dels clubs locals de futbol, Vallirana, Veterans i Olesa.

Durant el dinar de celebració la Penya va rebre diferents reconeixements pels seus 40 anys, i també es van fer diversos parlaments i com és tradició en aquest dinar, sorteigs entre els assistents de productes donats pel comerç local.

En dies vinents Vallirana TV us oferirà un resum de la celebració.

Darrera actualització: 24.02.2020 | 10:31