61 casos i 12 defuncions, per la COVID-19 a Vallirana

Dissabte, 25 d'abril de 2020 a les 13:00

Segons les dades facilitades pel Departament de Salut

Les darreres dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat a l’Ajuntament de Vallirana pel que fa a l’afectació de la pandèmia de la COVID-19 al municipi és de: 61 casos positius i 12 defuncions.

Per tant, en la darrera setmana no s’ha hagut de lamentar cap defunció pel coronavirus a Vallirana, mentre que els casos positius només s’han incrementat en 5.

L’Ajuntament desitja la plena recuperació de totes les persones afectades per aquesta malaltia i ofereix el seu suport i col·laboració als familiars i amics de les persones difuntes i a totes les persones que estan patint les conseqüències d’aquesta pandèmia.

Es recorda a la ciutadania que cal seguir totes les recomanacions i mesures de prevenció establertes tant per la Generalitat com per l'estat d'alarma decretat pel Govern de l'Estat, per tal de reduir la propagació i evitar el contagi.

Sobretot és molt important respectar al màxim les directrius relatives al confinament decretat i per tant romandre a casa tant com s’estableixi en cada moment.

Darrera actualització: 25.04.2020 | 13:01