8 nous agents a la Policia Local

Dilluns, 27 de març de 2023 a les 12:05

Avui han pres possessió del càrrec

Aquest matí, a la sala de plens de l’Ajuntament, han pres possessió del seu càrrec els 8 nous agents de la policia local. Es tracta dels qui ha superat el procés de selecció que ha comptat amb uns 200 participants.

En concret es tracta del nomenament de quatre agents de la Policia Local en règim de funcionaris de carrera en pràctiques i el nomenament de quatre agents de Policia Local en règim de funcionaris interins per cobrir vacants amb reserva del lloc de treball.

L’acte, presidit per l’alcaldessa Eva Martínez, el regidor de seguretat Jordi Urrea, el cap de la Policia Local Antoni Povea i el secretari municipal Joan A. Pérez, ha servit perquè els 8 nous agents hagin jurat el càrrec. Després de fer-ho tant l’alcaldessa, com Jordi Urrea, i Antoni Povea, han adreçat unes paraules als nous agents, on s’ha destacat que és la promoció més gran dels darrers anys, i la importància que la seva incorporació ha de tenir per a la seguretat al municipi. També s’ha desitjat que la seva presència dins el cos de la Policia Local sigui per molt de temps.

Aquestes incorporacions es produeixen en el moment que s’està construint el que serà nou edifici de la Policia Local a la zona de l’antic Artesanat.

Darrera actualització: 27.03.2023 | 13:51

Imatges