Adjudicada l’execució del projecte de la variant de les Casetes

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 10:35

Reunió de l’Ajuntament amb la Demarcació de Carreteres

Ahir, dijous 14, es va mantenir una reunió amb la Demarcació de Carreteres on es va informar l’Ajuntament que ja s’ha adjudicat el projecte de la variant de les Casetes. A la reunió van assistir, per part de l’Ajuntament, l’alcaldessa Eva Martínez, i els regidors Jordi Urrea i Òscar Suñé, i per part de la Demarcació de Carreteres, Vicenç Vilanova, cap de la Demarcació, i Elisa Esteban, responsable de la N340 a Catalunya.

A la reunió també es va informar que pel que fa a les pantalles acústiques de la zona de La Llibra, s’ha estudiat la millor solució, i aquesta passaria per dues línies de pantalles de 5 i 6 metres. Es va comunicar que s’estan acabant els tràmits per iniciar la licitació d’aquestes obres.

Accessos a Can Julià i Polígon Industrial

Finalment la representació municipal va traslladar, una vegada més, la problemàtica pel que fa als accessos al Polígon Industrial i a Can Julià des de la N340. Es va incidir en la perillositat que hi ha en aquestes zones i les constants queixes dels veïns. Cal recordar que els accessos, a l’estar a la carretera nacional, no són de propietat municipal i és el Ministeri qui hi ha d’actuar.

Darrera actualització: 15.10.2021 | 10:36