Agenda Jove per a la primavera 2024

Dimarts, 2 d'abril de 2024 a les 09:00

Amb activitats a l’abril, maig i juny

La regidoria de Joventut ha publicat l’Agenda Jove de primavera per a aquest any que inclou prop de 20 activitats repartides entre els mesos d’abril, maig i juny. Una agenda que podeu consultar en el document adjunt i que també s’ha començat a repartir pel municipi.

L’abril hi trobareu activitats com el Fit Jove, el taller “Resolució de conflictes i problemes en l’adolescència”, el berenar literari i artístic, el campionat intergeneracional de petanca, el taller de cuina intergeneracional, i els jocs de taula del passat i present.

Per al maig les propostes són: el taller “El bon ús de les pantalles en l’àmbit familiar”, el Fit Jove, el joc de rol “La crida de Cthulhu”, el Torneig de futbol sala juvenil, el taller “Recerca feina d’estiu”, i les aules d’estudi intensiu.

I finalment, el juny podreu apuntar-vos a: Fit Jove, tornegi de ping-pong, taller “Crea la teva taula d’skate”, taller “Còctels sense alcohol”, taller “Pressió per la imatge”, i jocs de taula.

També trobareu informació sobre els diferents serveis i espais que ofereix la regidoria.

Per a les inscripcions i més informació contacteu amb el Casal de Joves (93 683 23 34 - vlrn.casaljoves@vallirana.cat – o a Instagram @casaljovesvallirana)

Darrera actualització: 02.04.2024 | 13:46