Agenda Jove, tardor 2023

Divendres, 8 de setembre de 2023 a les 09:45

Ja podeu consultar les activitats i fer les inscripcions

La regidoria de Joventut ja ha fet pública l’Agenda Jove de tardor amb activitats per als mesos d’octubre, novembre i desembre. Els podeu consultar tots en el document adjunt.

Passejades Valliroute, cursos, tallers, sortides entre les diverses propostes que estan obertes a tothom a partir dels dotze anys.

Més informació i inscripcions a l’Instagram @casaljovesvallirana o al telèfon 936 832 334. Totes les activitats requereixen inscripció prèvia. Places limitades.

Adjuntem el full d'inscripció de les activitats de pagament i la de les sortides. Les activitats gratuïtes només cal enviar un correu (vlrn.casaljoves@vallirana.cat) o passar pel Casal de Joves i donar les dades.

Recordeu que el Casal de Joves està obert de dilluns a divendres de 16.00 a 21.00 h i que hi trobareu: jardí exterior, sala d’ordinadors, referents d’ocupació, punt de trobada, aules d’estudi i wifi gratuït. I que divendres 15 s’inaugurarà el nou Espai Central a l’avinguda de la Parellada (antigues dependències de Correus) un punt de trobada jove amb zona de càrrega de patinets, mòbils i tauletes tàctils, espai polivalent i de lleure, i wifi gratuït.

Darrera actualització: 08.09.2023 | 09:47