Ajuts Kit Digital per a PIMES

Dilluns, 14 de març de 2022 a les 09:15

Sol·licituds a partir del 15 de març per a pimes d’entre 10 i 50 treballadors

El 15 de març s’obre el període per sol·licitar els ajuts Kit Digital per part de Pimes amb un màxim de 50 treballadors i un mínim de 10. El Kit Digital és un bo digital amb una quantia econòmica administrable en una o diverses solucions digitals disponibles al mercat per a la petita empresa i autònoms. Es tracten d’uns ajuts del Govern Espanyol.

El Kit Digital té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduració digital. Està orientat a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors/ores autònoms, que pertanyen a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Es va publicar al BOE la data d’inici en la que les PIMES podran sol·licitar el Kit Digital. Serà el pròxim 15 de març, a partir de les 11 del matí. Estarà obert durant sis mesos i fins que s’esgotin els fons de 500 milions d’euros. Els requisits per a la concessió son senzills i van per ordre d’entrada.

Podeu accedir directament a tota la informació, a la convocatòria, i on podeu fer els tràmits per gestionar-la, des de: https://www.acelerapyme.gob.es/kit-digital

Teniu més informació en la infografia adjunta del Consell Comarcal

Pròximament, sortiran les convocatòries per Autònoms o empresa d’1 o 2 treballadors/ores, i per a Microempreses, entre 3 i 9 treballadors/ores.

 

Darrera actualització: 14.03.2022 | 09:15