Aprovada la licitació de les obres del nou edifici per als serveis de seguretat local i l’arxiu

Divendres, 29 d'octubre de 2021 a les 13:30

El ple també va aprovar la licitació del servei de neteja a dependències municipals i escoles públiques

La sessió ordinària del Ple Municipal corresponent al mes d’octubre, celebrada ahir dijous 28, va aprovar tots els punts presentats. Destaca l’aprovació de dues licitacions de contractes municipals. En concret l’aprovació de l’expedient de contractació i obertura de la licitació per a l’execució de les obres del nou edifici de l’Artesanat que acollirà els serveis de seguretat local i l’arxiu municipal. Aquest punt es va aprovar amb els vots favorables de PSC i ERC, l’abstenció de VET i Cs, i el vot contrari d’ECP i JxV.

També es va aprovar l’expedient de contractació i l’obertura de la licitació del contracte per al servei de neteja de les dependències municipals i les escoles públiques de l’Ajuntament de Vallirana. En aquest cas l’aprovació va comptar amb els vots favorables de PSC i VET, i els vots contraris de la resta de grups del consistori.

A part d’aquests dos punts, es va aprovar la resta de propostes, incloses les dues mocions presentades per PSC i ERC, respectivament. Adjuntem el resultat de les votacions del ple.

La sessió ja va ser presencial pel que fa als regidors i regidores del Consistori, secretari i interventora. No es va obrir al públic donat que es va destinar el seu espai per als regidors/ores.

Recordeu que podeu veure la sessió completa al canal de YouTube “Plens Municipals Ajuntament de Vallirana”.

Darrera actualització: 29.10.2021 | 13:28