Aprovada la modificació de l’edifici dels serveis de seguretat local

Dijous, 4 de maig de 2023 a les 10:15

En el ple també es va fer el sorteig de les meses electorals

La sessió ordinària del ple d’abril es va celebrar ahir 3 de maig per encabir-hi el sorteig de les meses electorals de les eleccions municipals del 28 de maig. A la sessió també es va aprovar la modificació del projecte de construcció de l’edifici de seguretat local i arxiu municipal que s’està construint a l’artesanat.

Aquestes modificacions ja es van aprovar provisionalment en el ple del mes de març, i passat el període d’exposició pública i no havent-hi cap al·legació, es va procedir a l’aprovació definitiva amb els vots favorables de l’equip de govern i l’abstenció de la resta de grups.

El ple, que va començar amb el sorteig de les meses electorals, va aprovar a resta de punts (podeu consultar-ho al document adjunt) excepte la moció presentada pels grups d’ERC, Cs i ECP per a una contractació pública i social. La moció va ser rebutjada en votar-hi en contra l’equip de govern, tot i tenir el vot favorable de la resta de grups.

Entre la resta de punts aprovats també hi havia les bases de subvenció per a activitats d’entitats i de participació.

El ple va tenir dos aspectes a destacar, per una banda, els missatgers d’agraïment, reconeixement i comiat dels regidors i regidores que no formaran part de les llistes electorals i, per tant, no podran repetir presència al ple, i, per una altra banda, el marcat ambient preelectoral de la sessió en ser el darrer ple abans dels comicis.

El ple va acabar amb els precs i preguntes de la ciutadania on va destacar la situació de conflicte amb un establiment del carrer Major per les incidències i molèsties que genera al veïnat.

No es va incloure el punt d’informació d’alcaldia en compliment de la llei electoral.

Podeu veure la sessió que es penja al canal de YouTube de “Plens Municipals Ajuntament de Vallirana”

Darrera actualització: 04.05.2023 | 10:20